Sve „Yu-Gi-Oh!“ karte na jednom mestu!

Yu-Gi-Oh001

Manga „Yu-Gi-Oh“ je počela da izlazi 1996. godine, a prva edicija karata se pojavila nešto kasnije 1998. godine. U julu 2009. godine je ova igra zabeležena u „Ginisovoj knjizi rekorda“ kao najprodavanija kartična igru na svetu.
Kreatori igre i animea „Yu-Gi-Oh“ su došli do pobedničke formule, iskoristili je i već godinama žive od nje. Fanovi igre najbolje znaju koliko često izlaze nove karte, edicije, ali i spiskovi za turnire koji se i kod nas redovno organizuju.

Povodom 20 godina mange, u bioskopima Japana će uskoro biti prikazivan anime film „Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions“. Dole možete pogledati trejler:

Povodom godišnjice su u holu najprometnije tokijske metro stanice koja povezuje Šinđuku i Sanćome stanice, izložene sve „Yu-Gi-Oh!“ karte koje su se ikada pojavile. U periodu između 1999. i 2016. godine je objavljeno 7649 karata i sve su ovom prilikom izložene.

Imajući u vidu da je vrednost pojedinih retkih karata veoma visoka, policijsko obezbeđenje je stalno prisutno kod izloga.

This post has been viewed 722 times

Facebook Comments (0)

Default Comments (0)

Ostavite odgovor