Dogs Bullets & Carnage

DOGS

Naziv: Dogs Bullets & Carnage (Kerovi, DOGS Stray dogs howling in the dark)
Tip: OVA
Broj epizoda: 4
Žanrovi: akcija, distopija, manga, seinen,…

ANIDB

MANGA

„Dogs – Bullets&Carnage“ je rađen prema mangi Široa Mive, čoveka koji je karijeru počeo kao ilustrator „Devil May Cry“ franšize. Anime predstavlja neku vrstu uvoda u mangu, jer služi da nas upozna sa likovima i predstavi tehnokratski, post-apokaliptični svet u kome se odvija radnja. U četiri epizode, uz mnogo akcije, pucnjave, trke, frke, dobrog humora i popušenih cigareta, predstaviće nam se četvoro glavnih

likova – Mihai Mihaerov, bivši plaćeni ubica, Bado Nejls, revolveraš koji je nikotinsku zavisnost uzdigao na nivo umetnosti, Naoto Fujumine, devojka sa katanom, i Hajne Ramštajner (baš se pitamo gde je Miva-sensei našao inspiraciju za ovo ime), mladić čiji su neobičan izgled i sposobnosti rezultat genetskog inženjeringa. Epizode vrlo lepo funkcionišu i same za sebe, ali isto tako služe i kao mamac za čitanje mange, u kojoj se avanture gorepomenute četvorke dalje komplikuju.
Takođe, shvatite podnaslov animea kao upozorenje: „Dogs – Bullets&Carnage“ obiluje ispaljenim mecima i krvoprolićem, tako da nije baš prikladan za malu decu i osetljive duše.
Projekcija počinje u 19:30 časova. Do sad ste valjda naučili da treba doći ranije – čisto da ne biste na kraju sedeli na stolovima, gajbicama od pića ili na podu, što se dešava onima koji okasne.

1,362 total views, 12 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.