Photon: The Idiot Adventures

ecc97ad7-ce84-4d5b-b1c2-7d6be99cb050

Naziv: Photon: The Idiot Adventures
Tip: OVA
Broj epizoda: 6
Žanrovi: akcija, ecchi, harem, komedija, golotinja,…

O seriji:
Foton, dobroćudni mladić natprirodne snage, napušta svoje selo u pustinjskom svetu i odlazi u beli svet u potragu za odbeglim prijateljem. Na svom herojskom poduhvatu nailazi na devojku pilota Kenju Akvu, sa kojom potom mora da beži od zlog galaktičkog imperatora Papaćarina Nenadana i njegovih vernih slugu.

Komentar:
Kao što se iz naslova da zaključiti, pratimo ne baš pametnog, ali zato hrabrog i vernog protagonistu koji se smuca svemirom i mrsi konce zlom (i ne baš sposobnom) galaktičkom imperatoru.
Ova OVA iz 1997. godine sadrži sve popularne elemente anime humora – junaka koji nema mnogo u glavi, al je zato uporan ko mazga, tsundere najbolju drugaricu koja se zaljubljuje u svakog tipa koji naiđe, nehotični brak sa zgodnom kapetanicom, perverznog negativca, njegove nesposobne pomagače i vanzemaljske cice-ubice.
Možete očekivati gegove, nesporazume, nešto za ljubitelje mecha i nešto za ljubitelje harema. Ukratko, ljubitelji komedija su obezbeđeni. Dođite da se smejete, a od sledeće nedelje krećemo sa nečim malo drugačijim.

 

 This post has been viewed 1.927 times

Facebook Comments (0)

Default Comments (0)

Ostavite odgovor