„Giant Killing“ manga na pauzi

giant-killing-vol-41

U ovogodišnjem 43. izdanju  „Kodansha’s Weekly Morning“ magazina smo mogli saznati da manga Masaje Cunamotoa „Giant Killing“ odlazi na neodređenu pauzu. Ova manga izlazi od 2007. godine i do sada je izašlo 42. toma ovog naslova.  Manga je imala anime adaptaciju 2010.

„East Tokyo United“ (ETU), već nekoliko godina jedva uspeva da ostane u najboljoj fudbalskoj ligi Japana. Preuzeli su sve moguće mere samo da izbegnu ispadanje u niži rang. Situacija biva još lošija, jer je navijača sve manje i manje.
U nadi da poboljšaju svoj učinak u takmičenju i da reše sve probleme u klubu, ETU je angažovao novog trenera, koji je pomalo ekscentričan, a njegovo ime je Tacumi Takeši. Dok je bio mlad, Tacumi je smatran velikim fudbalskim talentom i igračem, i njegovi prvi koraci u fudbalu vode baš iz ovog kluba u koji se vraća ali ovoga puta kao menadžer.  bAli, Tacumi nije uobičajeni menadžer… on je vodio amaterski klub kroz niže ali kvalitetne lige Engleske i koji je odneo pobede protiv daleko jačih klubova sa većim budžetom. Posao u ETU-u za njega neće biti nimalo lak, jer će njegov klub morati da se susretne sa kvalitetnijim ekipama ali kako god, Tacumi je poznat po nadimku… Ubica Divova.

 

Facebook Comments (0)

Default Comments (0)

Ostavite odgovor