HAIR. IS. WAR! xD xD xDOriginally Posted by ElemenT
ako je nyako mislila na ovo sto val kaze, onda ok, to je cinjenica, ali ja sam je [pretpostavljam zajedno sa keiki] drugacije shvatila.
@ nyako - ne znam te pa ne bih da poredim, ali cini mi se da keiki malko bolje zna o j-rocku i visual kei-u [istorijat i to] ^___^ no offense.
FFS. Ajde lepo otvorite temu neku za ovo il shta vec, ovo je masivni offtopic. Nastavite ovako i bacam banove shakom i kapom. kktnxbye.
Mrzi me...
@ Kovach: ja sam to napomenula na proshloj strani
nemam ja vremena za rasprave sa dezinformisanim ljudima![]()
c o l o r b l i n d .
@*twamp* : Ja sam to shvatila kao diskusiju, ona je ta koja vrijedja.
Neslaganje nije bilo toliko oko istorijata, vec vise oko toga sta je visual kei danas. Dopalo se to drugima ili ne, visual kei svuda po internetu primjer emo frizure, bilo da koristis wikipediju, ili google. Ukucaj u google image na jednoj strani visual kei hair, a na drugoj emo hair, dobijas razliku?
Nije sija nego je vrat... Ako nisi emo nema razloga da se osjecas prozvanim. Posto necu imati dugo internet pristup, nemam namjeru da ovaj danasnju dan protracim na lijecenje necije krize identiteta.
Kolac zgrabi iz ograde partnera odvali,<br />kud kod stigneš - po kolenu, le?ima i glavi,<br />Zamah gore, zamah dole, po glavi ga mlati,<br />samo pazi samo pazi, da ti ne uzvrati!
Paladine i komarac može biti opasan.
Ne vezano za ove detinjarije voleo bih kad bi mi emomrzci objasnili zašto mrze emo? Kako vi to znate šta je u srcu ?oveka sa šiškama?
Da li mrzite emo ribe zato što izgledaju bolje od vas?
(ovo se odnosi uglavnom na ženke)
Kojim putem krenuti da padneš tako nisko da na osnovu frizure sudiš o ?oveku?Da pljuješ nekoga zbog toga što voli da nosi šiške?
Da li vam se emi? iskenjao ispred vrata,uzeo vam lizalicu ili silovao baku? Kakve su to poruke koje šalje emo?
Šta smešno vam je kad je neko depresivan,bolestan?To je smešno?
Smeta vam što koriste myspace ili neki drugi website namenjen extemno otu?enim populacijama?
Na koji na?in vas ugrožavaju?
Ja rekoh neshto, ochigledno me niko ne slusha. Ako ocete bilo kakvu raspravu osim ZA OVU FRIZURU JE BOLJE KORISTITI LAK! E NIJE NEGO TREBA PRVO ISPEGLATI PA NATAPIRATI, bacam ban na 3 dana. Hvala.
Mrzi me...
debeli smuda je rekaone zezajte debelog smudu inace ce vas ispuca
Ok, ontopic: V Kei frizove zapadnjaci ne mogu napraviti, ali emo možemo. Takva nam je kosa.
Prvo natapirati, pa izlakirati, tek onda ispeglati šiške.
Avatar boginje lenjosti na Zemlji.
Taj rad, zato mi uvek do jaja kad vidim japanca sa pravim dredovima, kul izgleda, a kontam da ce moci da ih nosi do 6 meseci max![]()
Mrzi me...
Bookmarks