Da li postoji iko od clanova foruma ko ima Megadrive i Super NES u funkcionalnom stanju? A da je po mogucnosti iz BG-a?
Da li postoji iko od clanova foruma ko ima Megadrive i Super NES u funkcionalnom stanju? A da je po mogucnosti iz BG-a?
"Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference."
Imam ja, Megadrive, nisam iz BG-a.![]()
Dobro, dovoljno si blizu. Ae postuj ovde spisak igara i da li imas 2 dzojpeda, a ja cu te iscimam ovih dana na MSN kada mi prodju kolokvijumi da ti objasnim za sta mi tacno ovo treba.
Topic je jos uvek otvoren. Molim svakog ko ima neku od gore navedenih konzola (i ko je voljan da pomogne BG-A zajednici), da se oglasi u ovoj temi.
I odmah da kazem, ne mogu javno da objasnim sta je u pitanju, eventualno preko PMa ako bas zelite da znate sta je u pitanju (a imate neku od konzola).
"Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference."
Cini mi se da imam dva joypada. Za igrice moram da vidim. I moram da proverim da l' radi. Mada...radila je kad sam je prosli put ukljucio...valjda radi i dalje...
Ja imam Sega Mega Drive sa dva dzojpeda i SNES isto sa dva dzojpeda, ali ne znam da li rade jel sam ih kupio na buvljaku bez adaptera.
Dobro, problem je resen na kraju, hvala u svakom slucaju.
Bookmarks