Rad na adaptaciji mange ,,Death Note” preuzima Netflix!

death note

Režiser Adam Vingard je u intervjuu za The Guest izjavio da će adaptacija mange ,,Death Note” umesto u bioskopima, najverovatnije biti prikazivana na Netfliksu. Što ne mora biti loša stvar, pošto bi za bioskopsku verziju neke stvari morale da se menjaju kako bi bile prikladne i za mlađu publiku, što nije slučaj sa striming servisom.

IMAGE DISTRIBUTED FOR LIONSGATE - Director Adam Wingard seen at Lionsgate's 'You're Next' Talent Signing at 2013 Comic-Con, on Thursday, July, 18, 2013 in San Diego, Calif. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for Lionsgate/AP Images)

Prvobitno je na ovom projektu trebala da radi Warner Bros kompanija, ali su brzo nakon početka produkcije odustali od toga. Studio Netfliks nije gubio vreme i započeo je preuzimanje projekta.

Po Adamovim rečima glavnu ulogu Lajta će igrati Nat Vulf, pored njega će se pojaviti i Margaret Kueli, a razmišljao je i o tome da u glumačku ekipu ubaci i Keita Stenfilda.

Netfliksovo preuzimanje projekta još uvek nije u potpunosti završeno, ali se Adam nada brzom prelasku i nastavku rada na ,,Death Note” adaptaciji.

273 total views, 13 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.