Sve “Yu-Gi-Oh!” karte na jednom mestu!

Yu-Gi-Oh001

Manga “Yu-Gi-Oh” je počela da izlazi 1996. godine, a prva edicija karata se pojavila nešto kasnije 1998. godine. U julu 2009. godine je ova igra zabeležena u “Ginisovoj knjizi rekorda” kao najprodavanija kartična igru na svetu.
Kreatori igre i animea “Yu-Gi-Oh” su došli do pobedničke formule, iskoristili je i već godinama žive od nje. Fanovi igre najbolje znaju koliko često izlaze nove karte, edicije, ali i spiskovi za turnire koji se i kod nas redovno organizuju.

Povodom 20 godina mange, u bioskopima Japana će uskoro biti prikazivan anime film “Yu-Gi-Oh!: The Dark Side of Dimensions”. Dole možete pogledati trejler:

Povodom godišnjice su u holu najprometnije tokijske metro stanice koja povezuje Šinđuku i Sanćome stanice, izložene sve “Yu-Gi-Oh!” karte koje su se ikada pojavile. U periodu između 1999. i 2016. godine je objavljeno 7649 karata i sve su ovom prilikom izložene.

Imajući u vidu da je vrednost pojedinih retkih karata veoma visoka, policijsko obezbeđenje je stalno prisutno kod izloga.

1,161 total views, 3 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.