Dogs Bullets & Carnage

DOGS

Naziv: Dogs Bullets & Carnage (Kerovi, DOGS Stray dogs howling in the dark)
Tip: OVA
Broj epizoda: 4
Žanrovi: akcija, distopija, manga, seinen,…

ANIDB

MANGA

„Dogs – Bullets&Carnage“ je rađen prema mangi Široa Mive, čoveka koji je karijeru počeo kao ilustrator „Devil May Cry“ franšize. Anime predstavlja neku vrstu uvoda u mangu, jer služi da nas upozna sa likovima i predstavi tehnokratski, post-apokaliptični svet u kome se odvija radnja. U četiri epizode, uz mnogo akcije, pucnjave, trke, frke, dobrog humora i popušenih cigareta, predstaviće nam se četvoro glavnih

likova – Mihai Mihaerov, bivši plaćeni ubica, Bado Nejls, revolveraš koji je nikotinsku zavisnost uzdigao na nivo umetnosti, Naoto Fujumine, devojka sa katanom, i Hajne Ramštajner (baš se pitamo gde je Miva-sensei našao inspiraciju za ovo ime), mladić čiji su neobičan izgled i sposobnosti rezultat genetskog inženjeringa. Epizode vrlo lepo funkcionišu i same za sebe, ali isto tako služe i kao mamac za čitanje mange, u kojoj se avanture gorepomenute četvorke dalje komplikuju.
Takođe, shvatite podnaslov animea kao upozorenje: „Dogs – Bullets&Carnage“ obiluje ispaljenim mecima i krvoprolićem, tako da nije baš prikladan za malu decu i osetljive duše.
Projekcija počinje u 19:30 časova. Do sad ste valjda naučili da treba doći ranije – čisto da ne biste na kraju sedeli na stolovima, gajbicama od pića ili na podu, što se dešava onima koji okasne.

2,823 total views, 9 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.