“Giant Killing” manga na pauzi

giant-killing-vol-41

U ovogodišnjem 43. izdanju  “Kodansha’s Weekly Morning” magazina smo mogli saznati da manga Masaje Cunamotoa “Giant Killing” odlazi na neodređenu pauzu. Ova manga izlazi od 2007. godine i do sada je izašlo 42. toma ovog naslova.  Manga je imala anime adaptaciju 2010.

“East Tokyo United” (ETU), već nekoliko godina jedva uspeva da ostane u najboljoj fudbalskoj ligi Japana. Preuzeli su sve moguće mere samo da izbegnu ispadanje u niži rang. Situacija biva još lošija, jer je navijača sve manje i manje.

U nadi da poboljšaju svoj učinak u takmičenju i da reše sve probleme u klubu, ETU je angažovao novog trenera, koji je pomalo ekscentričan, a njegovo ime je Tacumi Takeši. Dok je bio mlad, Tacumi je smatran velikim fudbalskim talentom i igračem, i njegovi prvi koraci u fudbalu vode baš iz ovog kluba u koji se vraća ali ovoga puta kao menadžer.  bAli, Tacumi nije uobičajeni menadžer… on je vodio amaterski klub kroz niže ali kvalitetne lige Engleske i koji je odneo pobede protiv daleko jačih klubova sa većim budžetom. Posao u ETU-u za njega neće biti nimalo lak, jer će njegov klub morati da se susretne sa kvalitetnijim ekipama ali kako god, Tacumi je poznat po nadimku… Ubica Divova.

845 total views, 3 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.