Drifters: Special Edition OVA

Drifters: Special Edition

Naziv: Drifters: Special Edition
Vrsta: OVA
Broj epizoda: 1
Izvor: manga
Studio: Hoods Drifters Studio


OBRADA:

Prevod: Vortodox
Pregled: Yuspawn


Mladi japanski ratnik Šimazu Tojohisa, posle bitke kod Sekigahare od zadobijenih rana kreće da gubi svest, ali ne posustaje. U jednom treptaju oka nalazi sebe u dugačkom popločanom hodniku koji na obodima ima bezbroj vrata, a pred njim se nalazi tihi, blago nadrkani, lik za kancelarijsim stolom koji u rukama drži Tojohisin dosije. Ubrzo posle tog čudnog susreta, mladi ratnik se nalazi u fantazijskom svetu u kome se mogu naći sve rase poput onih iz Tolkinovih knjiga, od vilenjaka pa do hobita…
[fliiby]https://flii.by/file/ctz8cvieqek/[/fliiby]
Na „Drifters: Special Edition“ je radio studio Hoods Drifters Studio koji je posebno osnovan zbog ovog projekta, a autor mange je Hirano Kouta koji se proslavio po svojoj mangi „Hellsing“. Podsetimo da je Hellsing ultimate ova izlazila duže nego što je planirano jer je prvobitni studio propao. Verovatno su vođeni tim neprijatnim iskustvom odlučili da osnouju zaseban posvećen studio.
OVA-u smo preveli, iako već postoji prevod kod kolega sa Anime-Overdose, pošto je izglasano da redovnu TV seriju prevodimo, a OVA predstavlja uvod i cilj je bio da se odradi prvod u mom duhu, prilagode nazivi i ljudi upoznaju sa svetom i likovima.


STREAM:[Bg-Anime.com] Drifters 000 OVA от bganime на Rutube.


LINKOVI:

Download: Stream:
Drifters OVA
Pass: bg-anime
Drifters OVA
Mirror 1
Mirror 2

  • Kako bismo se zaštitili od zloupotrebe naših prevoda prvo objavljujemo strimove epizoda i oni su svima dostupni.
  • Same titlove i linkove za download ćemo objavljivati najverovatnije po završetku serije ili malo kasnije.