Full Metal Panic! IV anime nam stiže na jesen 2017.

23456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghij_k42184y

Na posebnoj bini predviđenoj za “Full Metal Panic!” franšizu na ovogodišnjem “Fantasia Bunko Daikanshasai” događaju je u subotu otkrven njihov novi anime projekat pod nazivom “Full Metal Panic! IV”. Ovaj anime projekat će biti anime serija koja će se premijerno emitovati u jesenjoj sezoni 2017. godine. Na ovom događaju je takođe otkiven i glavni tim koji će raditi na istom kao i tizer slike vezane za serija.

fall-tv-anime-png

teaser-image-png

 

Katsuichi Nakayama će režirati zajedno sa “XEBEC” studijom. Originalni pisac “Full Metal Panic!” novela Shoji Gatoh će regulisati kompoziciju serije kao i pisati ceo scenario. Osamu Horiuchi (“Full Metal Panic!”, “Full Metal Panic! The Second Raid”) radi na dizajnu likova i takođe će biti glavni direktor animacije, u ispomoć kao pomoćni dizajner likova mu pristiže Aya Yamamoto (“My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!”). Dodatno tu su i Takeshi Yoshioka (“Classroom Crisis”, “Valkyrie Drive -Mermaid-“) kao dizajner oružja i direktor animacije, Kanetake Ebikawa (“Full Metal Panic!”, “Full Metal Panic! The Second Raid”) i Toshiaki Ihara (“Full Metal Panic!”, “Full Metal Panic! The Second Raid”) kao dizajneri mehanike, Takayuki Yanase će biti set dizajner, a Masanori Nishii (“Star Blazers 2199”) će biti direktor mehanike.

Satnica za ovu binu je još u avgustu tizovala da će biti “važne objave” na istoj za ovu franšizu. Glasovni glumci Tomokazu Seki, Satsuki Yukino i Yukana kao i producent Itou i pisac originalne novele Shoji Gatoh su prisustvovali ovom događaju i bili na bini.

Pored ovoga takođe je najavljeno da će “Odoru Very Merry Christmas”, šesta “Full Metal Panic!” novela, dobiti svoju audio dramu, a prikazan je i poster za istu.

very-merry-christmas-png

Prošlogodišnji “Fantasia Bunko Daikanshasai” događaj je najavio da su planovi za novu anime adaptaciju “Full Metall Panic!” novela već u razradi. “Full Metal Panic”! se centrira oko grupe plaćenika pod nazivom Mithril na paralelnoj Zemlji u kojoj se hladni rat nije zavrsio 1991. godine. Originalna novela je prvi put prikazana 1998. godine, a Fujimi Shobo je 2010. izdao dvanestu i finalnu novelu.

645 total views, 3 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.