“Ronja, razbojnička kći” — Serija studija Ghibli za Amazon Prime

“Ronja, razbojnička kći” – Amazon Prime

Amazon je objavio trejler za anime seriju “Ronja, razbojnička kći”, koju je radio čuveni japanski studio Ghibli. U pitanju je ekranizacija dečije fantazijske priče koju ne napisala Astrid Lindgren – pisac knjige “Pipi Duga Čarapa”.

Sinopsis:

“Ronja, razbojnička kći” je priča od 26 epizode o desetogodišnjoj Ronji koja je rođena jedne olujne noći u planini, okružena svojim ocem, majkom i ljupkom bandom lopova. Odrasta u snažnu devojku, i otkriva da je šuma predivno, ali i zastrašujuće mesto koje naseljavaju čudna stvorenja. Sprijateljuje se sa Birkom, sinom očevog rivala, i tako počinje drama o njenom prijateljstvu i privrženosti porodici. Gledaoci će je pratiti na putu da razume ta dva faktora u njenom životu. Na kraju otkriva da naizgled nerešivi problemi mogu da budu rešeni uz pomoć ljubavi i razumevanja.

Dok je govorio o Ronji, Hajao Mijazaki je rekao: “Čini se da je Astrid u romanu “Ronja, razbojnička kći” pokušavala da kaže deci da veruju u njihovu moć da rastu, dok je govorila odraslima da više uče od dece. Međusobno poštovanje će doneti slobodu u pravom smislu te reči”.

Premijera serije je zakazana na Amazon Prime Video 27. januara.

Originalna serija je za japansko tržište izlazila u periodu od 2014. do 2015. godine.

846 total views, 3 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.