“Boruto: Naruto Next Generations” — Zvanični sinopsis!

“Weekly Shonen Jump”

Krajem ovog meseca se završava anime “Naruto Shippuden”, ali već od aprila kreće nastavak “Boruto: Naruto Next Generations”, gde će glavne uloge igrati deca junaka koje ste mogli da pratite u prethodnim serijama. U časopisu Weekly Shonen Jump je izašao zvanični sinopsis prve epizode nove serije:

“Priča prati sina sedmog Hokagea, Naruta. Na putu do Ninđa akademije Boruto nailazi na Kaminarimon Denkija, koji se uvalio u neke neprilike. Nakon toga on primećuje da je Denkijeva čakra deformisana, kao i da se veoma čudno ponaša…”

“Selo Konoha je uspelo da se promeni, modernizuje zahvaljujući mirnoj eri. Dižu se visoke zgrade, na sve strane su veliki računarski ekrani, otvaraju se nove divizije (putevi) za električna vozila. Način života u vremenu niđi se promenio…

Na čelu sela se nalazi Naruto, a njegov sin Boruto, da bi postao ninđa mora da se upiše na akadamiju. Međutim, okruženje nije blagonaklono prema sinu sedmog hokagea. Sa druge strane, Boruto je više nego talentovan i sposoban za akademiju.

Boruto sreće nove prijatelje, i oni nailaze na misteriju, a onda se pitanje kako će se on suočiti s problemom koji mu leži na srcu, kao i celom timu. Tada počinje avantura “Borutoa Uzumakija”.

 

3,163 total views, 6 views today

No votes yet.
Please wait...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.