The Witcher 3

Označeno: , ,

Ova tema sadrži 5 odgovora, ima 3 glasa i poslednji put je ažurirana od strane  Vortodox 3 meseci, 2 sedmice ranije.

Gledanje 1 članaka - 1 do 6 (od 6 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #15422

  Vortodox
  Glavni majstor

  The Witcher 3 GOTY

  The Witcher 3 – Igra za koju se bez problema može reći da je jedna od najboljih igara u poslednjih desetak godina. RPG igra koja prati Geralta od Rivije, a koja je zasnovana na romanima Andreja Sapkovskog.

  Trenutno je situacija u gejmignu prilično monotona i zatrovana battle rolaye igrama i sličnim varijacima koje se fokusiraju na online igranjej i kupovinu skinova, naoružanja i sličnih sranja. Project CD Red je dokazao da je i danas moguće napraviti dobru igru sa odličnim likovima pričom, pa i grafikom.

  Što se mene tiče, kad sam se prvi put sreo sa igrom, tj. prvi delom, odbila me je iz nekoliko razloga i nisam imao volju da isprobam igru do kraja. Međutim, ljudi su mnogo pričali o trećem delu, a ja sam se s Vešcem upoznao i preko knjiga, pa sam dobio želju da probam igru. I sada je jedna od mojih omiljenih igara.

  Ukoliko niste igrali, a volite RPG, onda ovo obavezno igrajte. Igra se svako malo može naći na rasprodajama i vredi svaku paru!

  Kakva su vaša iskustva sa igrom The Witcher?

  #15521

  Gauldoth
  Učesnik

  Ne radi na laptopu 🙁
  soundtrack je trenutno sve od Witchera 3 za mene (Gwent mi nije delovao zabavan, a serija se iscekuje)

  #15524

  Gn0m3
  Učesnik

  @gauldoth:
  Imao sam slično mišljenje o Gwentu, ali nakon par partija primio sam se ko saučešće i sad jurim svakog merchanta samo da bi dobio fix 🙂

  @on-topic:
  Jedina ozbiljna zamerka koju imam je da je W3 isuviše dobra…znam da zvuči glupavo, ali kao neko ko pati od teškog completionist OCD-a (ako ne istražim svaki mogući čoškić i ne odradim svaki side quest ne računam da sam igrao) konstantno sam pod stresom da slučajno ne propustim neku interakciju i sjebem nešto ili da ne oteram priču predaleko.

  BTW, ima li gde da se kupi kompletan serijal knjiga u BGu, zna li neko?

  #15525

  Vortodox
  Glavni majstor

  Gwent zapravo nije toliko loš. Daleko je od savršene kartične igre, ali je dovoljno zabavan da zainteresuje ljude. Mene, nažalost, kartične igre ne drže mnogo tako da sam u W3 tek po neku partiju odigrao.
  Time se nadovezujem na zamerku @gn0m3 – pravo me je to što nisam igrao Gwent kvestove nerivralo, kao i oni zadaci sa jahanjem konja… U suštini, kad mi je dosadno, mogu da odem na neku stranu svet gde imam još gomilu “neotkrivenih stvari”.

  BTW, ima li gde da se kupi kompletan serijal knjiga u BGu, zna li neko?

  Prvo je IPS prevodio, ali ne znam ni da li su ga završili, ali je Čarobna knjiga izdala sve do kraja. Neki se bune na kvalitet prevoda, ali ja za sada (čitam prvu knjigu na srpskom) nemam nekih većih zamerki. Inače, imaš njihovu knjižaru pored DoB-a u onom tržnom centru skroz dole. Tu bi trebalo da budu najpovoljnije cenje njihovih izdanja.

  #15529

  Gn0m3
  Učesnik

  @Vortodox:

  Hvala ti ko bratu 🙂

  #15530

  Vortodox
  Glavni majstor

  @Vortodox:

  Hvala ti ko bratu 🙂

  Nema na čemu. 🙂

Gledanje 1 članaka - 1 do 6 (od 6 ukupno)

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.